«

»

Uçak bileti kampanyaları, bilet değiştirme işlemleri ve fazlası

Pegasus Bilet Değişim Hattı : (0850) 302 54 93

Uçak bileti kampanyaları, bilet değiştirme işlemleri ve fazlası

Kampanyalı fiyatlarla uçak bileti satın almak isteyenler, hiç vakit kaybetmeden indirimsepeti.gen.tr sitesine bağlanmalıdır. Bu site sayesinde, nasıl ucuz uçak bileti alacağınızı öğrenebileceksiniz.

Sitede ziyaretçileri SunExpress, Bora Jet, Türk Hava Yolları, Atlas Global ve Pegasus telefon numarası da bekliyor olacaktır. Bu siteye bağlanarak, tüm hava yolu şirketlerinin iletişim kanallarını görebilirsiniz.

Pegasus bilet değiştirme işlemi yapmanız gerekiyor ise, bu hususta da indirimsepeti.gen.tr adresinden bilgi almanızı tavsiye ediyorum. Sitede sizleri bilet iptali, bilet değiştirme ve benzeri konular üzerine önemli bilgiler bekliyor olacaktır.

Pegasus bilet erteleme işlemi yapmak belirli bir ücrete tabidir. Fakat bilet erteleme işleminin ücreti, tabiki yeni bilet satın almaktan çok daha avantajlıdır. Indirimsepeti.gen.tr içerisinde, uçak bileti değiştirmeden önce nelere dikkat edilmesi gerektiği ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu HTML etiket ve tanımlayıcılarını kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>