«

»

İspanyol paça pantolon tunik

Kısa boylu ve zayıf bayanlar için giyilesi en güzel pantolon türüdür. Yüksek bel İspanyol paça bir pantolonla, olduğunuzdan daha uzun gözükürsünüz. Yüksek bel diyorum çünkü, düşük beli asla ve asla tercih etmiyoruz. Ne demiştik daha önce ki yazılarımızda; moda tarihinde yapılmış en korkunç yenilik düşük bel pantolonlardır.

Giyindiğiniz pantolonunuzun boyunu da, ayakkabılarınızı örtecek şekilde tercih ederseniz, olduğunuzdan en az 3 cm kadar uzun göstermiş olursunuz.

Kilolu bayanlar dikkat! Bu tarz pantolonların kesimleri çok önemli. Çoğu stil danışmanı size bu pantolondan uzak durmanızı söyleyecektir ama aldırmayın siz onlara. Doğru kesim ve formda hazırlanmış bir ispanyol paça ile zayıf bile gözükebilirsiniz. Nasıl mı? Şöyle ki; İlk olarak tercihiniz düşük bel olmayacak. Baldır kısmı tayt gibi dar olup yapışmayacak. Altına giyeceğiniz topuklu ayakkabınız ince topuk değil, kalın topuk olacak. Ve koyu renkler tercih edilecek. İşte bu kadar basit.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu HTML etiket ve tanımlayıcılarını kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>