Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ibrahimgurkan

Pages: 1 [2]
16
Bookmark - Site Tanıtımları / Toptan Lokma Siparişi Bizden Alınır
« on: February 22, 2021, 05:33:29 PM »

Tüm Hayır severlere en iyi hizmeti vermek için lokmasokakta.com olarak toptan lokma siparişlerinizi online olarak alıyor, dilediğiniz yer ve saatte hizmetinize sunuyoruz.

Özel araçlarımız, son teknoloji ekipmanlarımız, profesyonel ekibimiz ile hijyenik ortamda üretilen lokmalarımızı siz hayır severler için sunuyoruz.

Araçlarımız ile istediğiniz her noktaya profesyonel ekibimiz ile gelerek hizmet vermekteyiz. Toptan Lokma Siparişleriniz için Lokmalarımız tabak, çatal ve benzeri diğer ek hizmetler ile birlikte siz hayır severler adına dağıtılmaktadır. Lokmalarımız son teknoloji ekipmanlarımız sayesinde taze ve sıcak şekilde servise hazır olarak getirilip, profesyonel çalışma arkadaşlarımız tarafından servis edilir.

Özel Günlerde Lokma Dağıtımı, Cenazelerde Lokma Dağıtımı veya Hayır için Lokma Dağıtımı yapmak istediğiniz zaman http://www.lokmasokakta.com/ ile irtibata geçebilir Toptan Lokma Siparişi verebilirsiniz.

TELEFON: +90 553 726 56 82
TELEFON: +90 539 777 57 52
E-POSTA: siparis@lokmasokakta.com
ADRES: Rami Yeni Mah. Reşadiye Cad. No:62/-B Rami - Eyüp / İstanbul

17
Bookmark - Site Tanıtımları / ŞİFALI KARIŞIM BITTIM
« on: February 21, 2021, 11:28:18 PM »

Siirt’in dağlarından kopup gelen şifa kaynağı otları ve serin sıcak havasının vermiş olduğu etkiyle bir sürü şifa kaynağına ev sahipliği yapmaktadır Siirt. Son dönemlerde sosyal medyada adından çokça söz ettiren ‘’ bıttım ’’ saç ve deri hastalıklarına iyi geldiği kanıtlanmış çok faydalı bir üründür. Bıttım karışım olarak menengiç yağı ve yabani fıstık yağından elde edilmiş bir üründür. Siirt’te bu  karışımın ünlü olmasının en büyük nedeni oldukça açık. Bu karışımın en önemli hammaddesi olan yabani fıstık Siirt’imizin ünlü Siirt Fıstığından gelmektedir. Siirt fıstığı Türkiye’nin nadide lezzetlerinden biri olduğu herkes tarafından bilinir bu topraklarda yetişen her ürünün özenle değerlendirilmesi çok önemlidir. Bıttım karışımdan elde edilen kozmetik ürünleri şunlardır:

Bıttım sabunu: Bıttım sabunu genellikle  deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır ( yağlı egzama, ergenlikte çıkan sivilceler, vb.).  Bu hastalıkların oluştuğu bölgelerde sabunun kullanımı sonrası ciddi bir iyileşme görüldüğü kullanıcılar tarafından söylenmektedir.

Bıttım Yağı: Bıttım yağı bıttım özünün hammaddesidir. Deri hastalıklarında ki mucizesi inanılmazdır. Bir çok deri hastalığında ( sedef kaşıntıları, yara izleri, der döküntüleri, vb.) kullanılan bu öz kullananların kısa vadede çok kez taktirini almıştır.

 Bıttım Yağlı Mucize Krem: Bu mucize krem nedeni pek fazla bilinmeyen geneli stresten kaynaklan vücudun farklı yerlerin de ortaya çıkan vitiligo, egzama, sedef, mantar gibi deri hatalıklarında ki kaşıntı gibi etkilerin yatıştırılması ve sonrasında izlerin tedavisi için kullanılan mucize bir kremdir.
Bıttım Özlü Saç Kremi: Bıttım sabunu ile saç dökülmesini ve hastalıklı saç derisini ortadan kaldırdıktan sonra hızlı uzama ve dolgun parlak bir saç elde etmek için kullanılan bir saç bakım kremidir. Bu krem sayesinde saçlarını her zaman dolgun ve parlak olacaktır.
Son zamanların en ünlü doğal kozmetik ürünlerinin başını çeken bıttım özlü ürünlerin doğallığı ve orjinalliği konusunda hiç şüphe duymaksızın http://mehmetveyselvarir.com sitemizden satın alabilecek ve etkisini göreceksiniz.

18

Sitemizde sizler için satışa hazır bulunan elektronikten, beyaz eşyaya, hırdavattan, alarm ve yazılım paketlerine ve daha nice hayatın her alanında karşımıza çıkan birçok ürünü uygun fiyata elde edebilirsiniz. Hayatınızın ve mallarınızın güvencesi olan güvenlik kameraları, alarm panelleri ve iletişimizin vazgeçilmezi bilgisayarlarımız için bilgisayar parçaları ile ilgili birçok çeşit ve uygun fiyatlı kaliteli ürünleri listeleyip hizmetinize sunduğumuz sitemiz sayesinde hayatınızı ve mallarınızı teslim edeceğiniz ürünleri uygun fiyata kolaylıkla bulmak artık mümkün.

Sitemiz olarak sizlere elektroniğin parça ihtiyacından yazılım ihtiyacına kadar birçok alanda satış hizmeti bulunmakla beraber misyonumuz doğru kalitede ürünleri en uygun fiyata siz değerli müşterilerimizle buluşturmak. Böylelikle aldığınız ürüne ödeyeceğiniz fiyat ve kullanımdaki performansı doğru orantılı olarak sizlere kaliteyi uyguna almanızı sağlıyoruz. Gerek ürün satışı sonrası uygulanan garanti süreçleri gerekse alışveriş sonrası iletişim hattımız sayesinde müşterilerimize satış öncesi ve sonrası kolaylıklar sağılıyoruz. Bu garanti ve iletişim hattı sayesinde müşterilerimizin memnuniyetini ve günlük hayatını kolaylaştırmayı şiar edinmiş bir siteyiz.

Uygun fiyatlı ürünlerden daha yüksek fiyatlı performans ürünlerine kadar ürün yelpazesini her zaman geniş tutan sitemiz her bütçeye hayat kolaylığı yaşatmaktadır. Yangın panelleri ve Yangın dedektörleri alışverişinizde TSE uyumlu orijinal ürünler sayesinde canınız her zaman güvence altında olacaktır. Sitemiz olarak en iyiyi en iyi fiyata buldum sloganıyla sizlere hizmeti bir görev edinmiş durumdayız. Dilek ve şikayetleriniz için iletişime geçtiğinizde şikayetlerinizi dikkate alıp bu şikayetleriniz düzeltmek için çokça uğraşacağız.

Siz değerli girişimciler de sitemizde satıcı profili açarak ürünlerinizi geniş ürün yelpazesi olan sitemizde en doğru şekilde satmak için sitemiz üzerinden ulaşabilir iyi buldum sitesinin bir parçası olarak hizmet edebilirsiniz.
Detaylı bilgi için https://www.iyibuldum.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Pages: 1 [2]