Author Topic: İş sağlığı ve iş güvenliği firması  (Read 1096 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2661
    • View Profile
İş sağlığı ve iş güvenliği firması
« on: April 23, 2018, 03:05:55 PM »
Firma ismi : İş Güvenliği Mühendislik Eğitim Tic. Ltd. Şti.

Web site adı : isguvenligi.com.tr

Sitenin başlığı : İş sağlığı ve iş güvenliği firması

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Şubat 2007

Site ile ilgili açıklamalar : Personellerinizin iş güvenliği ve iş sağlığını korumak istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden isguvenligi.com.tr isimli internet adresini ziyaret ediniz. Site aracılığı ile; İş Güvenliği Mühendislik Eğitim Tic. Ltd. Şti. adlı şirket hakkında önemli bilgiler edinebilirsiniz. Bu şirketin faaliyet alanları, referansları ve iletişim kanalları sitede paylaşılmıştır.

Osgb olarak faaliyet gösteren İş Güvenliği Mühendislik Eğitim Tic. Ltd. Şti. sektörün öncü firmaları arasında yer alır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olan firma, çok sayıda işletmeye, iş güvenliği konusunda eğitimler vermiştir. Gerek yangın eğitimi, gerek kurtarma eğitimi, gerek acil durum eğitimi, gerek yüksekte çalışma eğitimi, gerekse de yöneticilerin temel iş güvenliği üzerine eğitimler bu firma tarafınca verilir. Eğitimlere katılanlara, eğitim akabinde bir sertifika da sunulacaktır.

İş güvenliği asla hafife alınacak bir konu değildir. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu gereği, işletme sahiplerinin önemli sorumlulukları bulunur. Bu sorumlulukları yerine getirmek isteyen işletme sahipleri, İş Güvenliği Mühendislik Eğitim Tic. Ltd. Şti. ile iletişim kurabilir.

İşletmenize hekim getiren, işletmeniz için risk analizi yapan, iş sağlığı ve güvenliği konusunda birbirinden kıymetli eğitimler sunan İş Güvenliği Mühendislik Eğitim Tic. Ltd. Şti. ile iletişim kurmak isterseniz, 0212 438 71 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.