Author Topic: Site kurarak reklamlardan para kazanmak!  (Read 2391 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2674
    • View Profile
Site kurarak reklamlardan para kazanmak!
« on: February 19, 2016, 06:22:49 PM »
Site kurarak reklamlardan para kazanmak!

Herkesin site kurmak için birkaç nedeni vardır. Ancak bu nedenler arasında en öne çıkan konunun mutlaka para kazanmakla ilgili olduğunu düşünüyorum. Site kurmayı öğrendikten sonra bir kişinin öncelikli amacı sitesinden nasıl para kazanacağını öğrenmesi olacak. Para kazanmak içinde ilk akla gelen ve en iyi yöntemlerden biri olarak sayabileceğimiz reklam gelirleri düşünülebilir. Ancak bunun için sitenin iyi bir trafiğe ihtiyacı var. bunu sağlayabilmek içinde arama motoru optimizasyonu konusunda bilgi sahibi olunması şart.

www.sitekurmak.net/site-nasil-yapilir

Reklamlardan nasıl gelir elde edilecek peki?

Sitekurmak.net/site-nasil-yapilir

Reklamlardan gelir elde edebilmek için ilk olarak adsense reklamlarına başvurulması gerekir. Ancak bunun için öncelikli olarak sitenizin trafiğinin yükselmesi ve aynı zamanda ise içeriklerinin özgün olması gerekir.

Adsenseden başka reklam gelirleri elde edebileceğiniz yöntem

Adsensenin alternatifi sistemler var. ama Adsense bu işi en iyi sunandır. Sonuçta arkasında Google gibi bir marka var. Diğer bir reklam alternatifleri ise firmaların sitenize verecek oldukları banner reklamlardır. Bu reklam teklifleri oldukça yüksek fiyattan olabilir. Tabi yüksek bir banner reklam alabilmeniz içinde sitenizin trafiğinin iyi olması gerekir. Kimse ziyaret edilmeyen bir siteye yüksek para ödeyerek, banner reklamı vermez. Burada anlaşılması gereken konu şudur. Eğer site kurarak para kazanmak isterseniz, öncelikle sitenizin trafiğini yükseltmeniz gerekecek. Böylece para kazanma hayaliniz gerçekleşebilir.