Author Topic: İstanbul Ofset SEO  (Read 1117 times)

baybars1

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
İstanbul Ofset SEO
« on: April 30, 2020, 07:57:21 PM »
karvizit baskı fiyatları tercih edilecek kartvizit modeline, baskı yapılacak kartvizit adedine ve baskı yaptırılacak firmaya göre değişiklik göstermektedir. Kartvizit baskı fiyatları belirlenirken gerekli olan bilgiler genel olarak şu şekildedir:
Kartvizit ebadı ( özel ya da standart ebat )
Kaç adet kartvizit baskısı yapılacağı
Kartvizit kesimi ( özel kesim ya da standart kesim )
Kartvizit türü ( şeffaf, sıvama, laklı, tuale)
Kartvizit tasarımının hazır ya da baskı firması tarafından hazırlanacak olması
Kartvizit baskısında kullanılacak kâğıdın kalitesi ve türü
Kartvizit baskısının tek yönlü mü çift yönlü mü olacağı
Kartvizit boyutu
Kartvizit baskı aşamasında selefon kaplama uygulamasının yapılıp yapılmayacağı

kartvizit baskı, baskısında belirleyecek olduğunuz yukarıda ki bütün özellikler kartvizit baskı fiyatlarının farklılık göstermesine etki edecektir. Bu etmenlerin yanı sıra kartvizit tasarım maliyetini de kartvizit baskı fiyatlarının içine eklemek gerekir. Kartvizit tasarımını kendiniz değilde bir grafik tasarımcıya yaptıracaksınız bu durum baskı fiyatlarının artış göstermesine neden olacaktır.

Son yıllarda kartvizit baskı fiyatları kur artışına bağlı olarak artış göstermiş durumdadır. Kartvizit baskınızın kaliteli olması için kartvizit baskı fiyatlarını belirleyen etmenleri firmanız için en uygun olacak şekilde tercih etmeniz gereklidir. Kartvizit baskı fiyatlarında en önemli etken baskı yapılacak kartvizitin kaç adet olacağıdır. Çünkü kartvizit adet sayısı yükseldikçe baskı fiyatları paralel olarak düşüş göstermektedir.

Kartvizit Baskısının Firmanıza Sağladığı Avantajlar

Kartvizit baskı firmanızı tanıtma konusunda önemli bir reklam aracıdır. Kartvizit fiyatlarının uygun olmasından dolayı kartvizit baskı adedi konusunda herhangi bir sorun yaşamayacağınızdan dolayı birçok kişiye dağıtım yapılabilir. Kartvizit baskısı sayesinde iletişime geçtiğiniz kişiler tarafından daima akılda kalıcı olursunuz.

Bunun yanı sıra kartvizitler firmanızın kurumsallığını ifade ettiği gibi müşteriler ile aranızda ki iş ciddiyetini sağlar ve güven problemini ortadan kaldırır. Yeni tanıştığınız kişiler ya da müşteriler genellikle firmalardan ya da şahıslardan ilk olarak kartvizit talep etmektedirler. Müşterinin bu talebine olumsuz olarak karşılık vermeniz halinde ortaya bir güvensizlik problemi çıkar. Çünkü müşterileriniz ihtiyaç anında kolay bir şekilde sizinle iletişim kurmak isterler.

Kaynak; https://www.istanbulofset.net/kartvizit-fiyatlari.html