Author Topic: İstanbul'daki Hurdacı Firmalar  (Read 72940 times)

baybars1

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
İstanbul'daki Hurdacı Firmalar
« on: June 26, 2021, 10:05:01 AM »
Türkiye'de yalnızca 1 yıl içinde 1.3 Milyon ton endüstriyel, 24 milyon ton ev atığı, 98 bin ton tîbbi atık çıkmaktadır. Bu atıkların %6'sını maden, %10'unu cam, %30'u plastik ve kalan %54'ünü kağıt hurdası oluşturmaktadır. Malesef çöpe atılan milli servetimizin %80'i ülke ekonomisine 1.6 milyar TL zarar oluşturmaktadır. Oysa, sadece geri dönüşüm yöntemleriyle bu zararın önüne geçmek mümkün olabilir. Günümüze ne yazık ki hurda malzemelerin yalnıza 1/4'ü geri dönüşümle ülke ekonomisine kazandırılmaktadır. Bu uğurda gece gündüz çalışan değerli meslektaşlarımızı ve özellikle İstanbul hurdacı firmaları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Demtaş Metal, İstanbul'da hurda alan yerler içerisinde yüksek fiyat garantisiyle hizmet veren profesyonel hurdacı firmasıdır. 28 yıldır babadan oğula geri dönüşüme gönül vermiş bir aile şirketidir. Özellikle alüminyum hurdası, kablo hurdası, hurda demir ve pirinç sarı hurda alımı yapan hurdacı firmamız, yılların verdiği deneyimle her geçen gün büyümektedir. Sizlerin güven ve desteğiyle İstanbul geri dönüşüm firmaları arasında liderlik etmeye devam ediyoruz.

Yüksek tonajlı hurda alımı yapıyoruz. Diğer İstanbul hurdacı firmaları gibi sadece Marmara Bölgesi'nde değil; doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine Türkiye'nin her tarafına hizmet götürüyoruz. Hurda bakır, demir, alüminyum ve kablo alımı için gönderdiğiniz konuma geliyoruz. Profesyonelliğin vermiş olduğu yükün farkındayız. Dolayısıyla eğitimli personeller ve sertifikalı hurdacı firmalar ile çalışmaya özen gösteriyoruz. 2021 - 2022 yılı boyunca geçerli olacağını varsaydığımız güncel hurda fiyatları ile hizmetlerimizi yerinize getiriyoruz.

Adresten hurda bakır alan hurdacı firma olarak, hurda kablo alımı yaparken avantajlı fiyatlar sunuyoruz. Elinizdeki malzemenin kıymetini bilen, kendi kazanırken müşterisini de düşünen firmamızı tercih ederek, avantajlarla folu imkanlarımızdan faydalanabilirsiniz. Adresinize gelerek kapıdan hurda alımı yapan Demtaş Metal Hurdacılık ile iletişime geçmeden hurdanızı satmayın!

Size en yakın hurdacı firması olarak anından fiyat teklifi iletiyoruz. Farklı açılardan çekilmiş bir kaç hurda fotoğrafını whatsapp ile göndererek fiyat teklifinizi hızlıca alabilirsiniz. İstanbul hurdacı firması Demtaş Metal'in kazanç dolu dünyasına adım atarak hurda ticaretinden çok daha kârlı çıkabilirsiniz. Türkiye'nin en iyi hurdacı firmaları, İstanbul'un en büyük hurdacısı ile tanışma vaktiniz geldi. Birlikte büyümeye var mısınız? Bölgenizdeki tüm iş alımlarına sizleri de davet ediyoruz. Böylece biz zamandan kazanırken sizlerle kazancımızı paylaşıyoruz. Hadi, ne duruyorsunuz? Daha temiz bir çevre ile çocuklarımıza yaşanılası bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. Sizlerin yardımıyla bunu birlikte başarabiliriz.

Kaynak;
https://demtasmetal.com
/


hurdacı

hurda bakır alımı

hurda kablo alımı

güncel hurda fiyatları