Author Topic: Evvelcevap.com Öğrenci Platformu ile Test Çöz  (Read 286 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2660
    • View Profile
Evvelcevap.com Öğrenci Platformu ile Test Çöz
« on: October 07, 2022, 02:54:59 PM »


Web Site İsmi : https://www.evvelcevap.com

Site Başlığı : Evvelcevap.com Öğrenci Platformu ile Test Çöz

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Kasım 2015

Site Tanıtımı : Evvelcevap.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoş geldiniz. Site vasıtasıyla, birinci sınıftan on ikinci sınıfa kadar, on iki sınıfa dair ders kaynaklarına ulaşabilirsiniz. Verimli bir şekilde ders çalışmak isterseniz, hemen siz de pek çok öğrenci gibi evvelcevap.com isimli internet adresine giriş yapınız.

Ders ve Çalışma Kitabı Cevapları bu sitede sizleri bekliyor olacaktır. Her derse dair çalışma kitapları, birbirinden değerli dökümanlar, çeşit çeşit soru ve cevapları site içerisinde kendine yer bulmuştur.

Matematik Ders Kitabı Cevapları burada öğrencilerle paylaşılmıştır. Matematiklerini geliştirmek isteyen öğrenciler, bu sitedeki matematik sorularından mutlaka yararlanmalıdır.

Türkçe Ders Kitabı Cevapları da aynı şekilde evvelcevap.com platformunda yer alır. Her sınıfa dair Türkçe testleri sitede ücretsiz olarak kullanıma açılmıştır.

İngilizce Ders Kitabı Cevapları vasıtasıyla da, İngilizce'nizi geliştirebilirsiniz. Daha iyi İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler, evvelcevap.com adresindeki İngilizce dökümanlara göz atabilir.

Test Çöz linkine tıkladığınız anda, online olarak ve ücretsiz biçimde test çözmeye başlayabilirsiniz. Online test çözerek, harika bir pratik yapmış olacak ve okul başarınızın yükselmesine vesile olacaksınız. Herkese şimdiden başarılar dileriz. Siteyi beğenirseniz, öğrenci arkadaşlarınıza tavsiye etmeyi unutmayınız. Sevgilerimizle