Author Topic: Kitapcanavarim.com ile Kitap indir  (Read 2363 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2661
    • View Profile
Kitapcanavarim.com ile Kitap indir
« on: December 20, 2015, 12:07:27 AM »
Domain İsmi : www.kitapcanavarim.com

Site Konusu : Kitapcanavarim.com ile Kitap indir

Domain Kayıt Zamanı : Ekim 2015

Tanıtım ve Açıklamalar : İnternetten kitap indirmek mi istiyorsunuz? Hemen Kitapcanavarim.com adresine giriş yapın. Ve arzu ettiğiniz kitabı kolayca indirin.

Siteye kayıt olan her üyeye, günde 5 adet kitap indirme hakkı tanınmaktadır. Bu kitapları, hiçbir ücret ödemeden, kolayca indirebileceksiniz.

Kitapcanavarim.com içerisinde, çok sayıda Kitap indir kategorisi bulunmaktadır. Bu kategorilerden bazıları şu şekilde sıralanabilir: Sağlık kitapları, biyografi kitapları, aşk romanları, beyaz dizi kitapları, kişisel gelişim kitapları, felsefe kitapları, bilim kurgu kitapları, siyası kitaplar, korku kitapları ve çizgi romanlar.

Yukarıda saymış olduğumuz kategoriler ile çok daha fazlası, site üzerinde kendine yer bulmuştur. O anda ne tür bir kitap indirmek istiyorsanız, ilgili kategoriye tek tuşla bağlanabilirsiniz.

Sitenin en aktif kitap indirme bölümlerinden bir tanesi de aşk romanı indir bölümüdür. Birbirinden kaliteli aşk romanları, bu bölümde ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Kitapcanavarim.com adresinde en çok kitap, beyaz dizi kitapları kategorisinde bulunabilecektir. Beyaz dizi kitapları ile diğer kategorilerden, herhangi bir kitabı indirmeden evvel, o kitabın fotoğrafına gözatabilir ve kitap hakkında ayrıntılı açıklamalar okuma şansı elde edebilirsiniz.

Kitapları indirmek için yapmanız gereken tek şey, foruma kaydınızı yaptırmak ve indirmeyi arzu ettiğiniz kitabın yer aldığı konuya mesaj yazmak olacaktır. Konuya göndereceğiniz mesaj akabinde, kitap indirme linki derhal aktif hale gelir.

Tüm kitap meraklılarını bu adrese davet ediyoruz.