«

»

2017 Bahar Makyajı

Hepimiz pürüzsüz bir cilt ve belirgin, parlak gözlere sahip olmayı hayal ederiz ama çoğumuzun ya cilt problemleri vardır, ya gözleri küçüktür ve belirgin değildir, ya da başka kusurlarımız vardır. Öte yandan canımızı sıkmanın da alemi yok; ne de olsa makyaj bu işler için icat edilmedi mi? Doğal görünüm herkese her zaman yakışır. Hele bu doğal görünümü biraz işlerseniz, sürekli güzel ve bakımlı görünmeyi de başarırsınız.

2017 bahar/yaz modasının podyumlara yansıyan en hoş trendi, tene uygulanan çekici, şeftali tonları, gül goncası gibi dudaklar ve yarı saydam farlar oldu. Bu görünümü yaratmanın yolu da göz, dudak ve tırnaklar için yumuşak, pastel tonlardan oluşan bir palet kullanmaktan geçiyor.

Makyaj sanatçısı ve L’Oréal Paris’in sözcüsü James Kaliardos, “Pastel tonları, nötr tonlarla birlikte kullanıp, bir bahar bahçesini andıran tazelik ve yumuşaklığı, yüze sadece hafif bir renklendirmeyle verme fikrine bayılıyorum. Zaten L’Oréal Paris Garden of Eden bahar kolleksiyounun esin kaynağı da bu. Bu kolleksiyon, doğada birbirini tamamlayan renklerden oluşıyor. Yanaklar, yumuşak ama canlı pembelerle aydınlanırken; dudaklar, sabah çiyini anımsatan parıltısız, yarı saydam renklere bürünüyor. Bu da mat ve pastel tonlardaki göz farlarıyla mükemmel bir tezat yaratıyor.” diyerek sezonun trendlerini anlatıyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu HTML etiket ve tanımlayıcılarını kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>