Author Topic: Promosyon ürünleri  (Read 1470 times)

baybars1

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
Promosyon ürünleri
« on: January 13, 2020, 11:16:55 PM »


Yürek Çakmak

Yürek Çakmak, 1970 senesinden beri Clipper, Tokai ve Cricket markalı çakmakların üretimi yapan ve ana satış bayisi olma görevini yürütmekte olan bir firmadır. Türkiye'nin çakmak ihtiyaçlarını toptan olarak karşılayan Yürek Çakmak aynı zamanda komşu ülkelere de ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda da bulunmaktadır.
Tokai, Clipper ve Cricket çıkmalarının ana bayiliğini yapan Yürek Çakmak aynı zamanda kendi markası olan Koko ile de müşterilerine hizmet vermektedir. Koko markalı çakmaklar, renk ve model çeşitlilikleri ile müşterilerinin hizmetine sunulmaktadır.
Yürek Çakmak, sektörde 50 yıldır faaliyette olan ve Promosyon ürünleri alanında da 7 yıldır üretim gerçekleştiren bir firmadır. Sektördeki bilgi birikimi, deneyim ve donanım ile müşterilerine çözümler sunan firmada kalite standartları uygulanmakta, uygun fiyatlar ile üretim ve satış gerçekleştirilmektedir.


Yürek Çakmak Hizmetleri
Yürek Çakmak, farklı çakmak marka ve modelleri başta olmak üzere pek çok ürün ile Türkiye ve komşu ülkelere hizmet sunmaktadır. Yürek Çakmak'ın üretimini va satışını gerçekleştirdiği ürünler şunlardır:
Promosyon çakmak
Toptan çakmak
Promosyon plastik kalem
Promosyon metal kalem 
Promosyon kupa bardak
Promosyon anahtarlık
Araba kokusu
Bez ve elyaf çanta 
Promosyon balon
Islak mendil 
Bardak altlığı
Kırtasiye ürünleri 
Kişisel baskılı ürünler 
Promosyon saat
Promosyon teknolojik ürünler 
Promosyon defter ve ajanda
Havai fişek ve meşale 
Baskılı promosyon tekstil ürünleri 

Yürek Çakmak, çakmak başta olmak üzere pek çok üründe Promosyon ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Toptan satış fırsatı ile promosyon ürünlerde Yürek Çakmak müşterilerine kaliteli çözümler sunmaktadır.

Kaliteli Ürünler, Uygun Fiyat Seçenekleri 

Yürek Çakmak, kaliteli ürünleri ve kaliteli işçiliği ile promosyon ürünler sektöründe 30 yıldır hizmet vermekte ve adından başarıyla söz ettirmektedir. Promosyon ürünler için kaliteli hizmet anlayışı ile faaliyet gösteren Yürek Çakmak aynı zamanda uygun ve ekonomik fiyat politikası ile müşterilerine çözümler sunmaktadır.

Promosyon ürünler kapsamında hizmet almayı düşünüyor ve bu hizmeti ekonomik koşullar altında gerçekleştirmek istiyorsanız yurt içinden ve yurt dışından www.yurekcakmak.com üzerinden firma ile iletişime geçebilir, almak istediğinz ürünler hakkında fiyat tekliflerinden yararlanabilirsiniz. 

Kaynak; https://www.yurekcakmak.com/