Author Topic: Şilep Dergi - Silepdergi.com  (Read 1320 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2660
    • View Profile
Şilep Dergi - Silepdergi.com
« on: July 07, 2016, 07:23:19 PM »
Şilep Dergi - Silepdergi.com



Mürsel Ferhat Sağlam tarafından 14 Şubat 2014'te kurulan Şilep Dergi, Ağustos 2015 tarihinde yayın konseptini değiştirdi. Şilep Dergi'de; edebiyat, kültür, sanat içerikli haber, bülten, etkinlik ve söyleşilere yer veriliyor. Bunlara ek olarak kitap tanıtımları ve kitap tahlil ve eleştirileriyle klasik edebiyat ve sanat yayıncılığının ve haberciliğinin bir tık üstünü hedefleyen Şilep Dergi, yeni nesil bir yayıncılık anlayışıyla “en sosyal” edebiyat ve sanat platformu olmayı sürdürüyor.

Edebiyata ve sanata dair en özgün içeriği okurlarına ulaştırmayı hedefleyen Şilep Dergi, “Mütemadiyen Buradayız” sloganının hakkını verircesine sağlam ve nitelikli adımlarla çevrimiçi (online) edebiyat yolculuğunu sürdürüyor. Mürsel Ferhat Sağlam'ın yönetiminde faaliyetini sürdüren Şilep Dergi'de bilhassa yeni çıkan kitaplara yer verilirken, Türkiye'nin önde gelen yayınevleri ve yazarları da Şilep Dergi'de yer buluyor.

Kitaplarınızı tanıtmak, önemli röportajlara gözatmak edebiyat haber ve kitap tanıtım ve kitap eleştirilerine doymak için Şilep Dergi'yi; Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus ve Tumblr gibi mecralardan da takip edebilirsiniz.