Author Topic: Güncel haberler, İslami programlar ve fazlası - Webcanavari.net  (Read 1866 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2660
    • View Profile
Site adı : www.webcanavari.net

Site başlığı : Güncel haberler, İslami programlar ve fazlası - Webcanavari.net

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Ekim 2007

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Webcanavari.net adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren forum sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan en güncel haberleri takip etme fırsatı bulabileceksiniz. Sitede yalnızca güncel haberler bulunmamaktadır. Yerli ve yabancı dizilerin son bölümleri, tv programları, birbirinden kaliteli filmler, genel kültür paylaşımları, dini bilgiler, ödev arşivi, kişisel gelişim, sağlık, spor, aşk, müzik ve çok daha fazlası hep bir arada sitede kendine yer bulmuştur.

Açık öğretim okumakta olanlar, sitedeki AÖF bölümünde birçok ders notuna rastlayabilir. Aöf çıkmış sorular, aöf sınavları hakkında bilgiler, sitenin Açık Öğretim bölümünde ziyaretçilere takdim edilmektedir.

Webcanavari.net adresinde çok sayıda dini paylaşım da mevcuttur. En yararlı islami programlar, ahlak bilgileri, mezhepler, dini resimler, ilahi sözleri, Kur'an-ı Kerim sureleri sitede, üyelerle paylaşılmıştır.

Her telden paylaşımların bulunduğu Webcanavari.net sitesine siz de kaydınızı yaptırın. Ve bu özel oluşumda yer almaya başlayın.