Author Topic: Dns Taşıma İşlemlerini Nasıl Yapılır?  (Read 1460 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2683
    • View Profile
Dns Taşıma İşlemlerini Nasıl Yapılır?
« on: September 07, 2016, 09:21:16 PM »
Dns Taşıma İşlemlerini Nasıl Yapılır?


http://www.sitenasilkurulur.net/domain-transferi-nasil-yapilir

   Dns taşıma her ne kadar çok da zor olmayan bir eylem olsa da birçok kişi dns işlemleri esnasında problemler ile karşılaşabiliyor. İlgili problemlerin teminde, insanların dns taşıma sırasında yetersiz bilgiye sahip olmaları yatmaktadır. Her ne kadar çok da geniş bir alan olmasa da (ki bu yüzden önemsemeyip iyi bir araştırma yapmıyorlar.) yine de iyi araştırma ister; bu işlemler. Komplike bir yapıya sahip olmasından dolayı böyle bir durum vardır. Birçok insan tarafından tam olarak bilinmiyor olsa da, dns taşıma sırasında yeterli derecede dikkat etmezseniz; siteniz için verdiğiniz tüm emek boşa gidebilir! Nasıl mı? Çok basit, aylarca belki yıllarca bir siteyi adam etmek için uğraşırsınız. Ancak böyle küçük bir işte gerekli özeni göstermediğiniz an tüm her şey uçup gider! Böyle bir durum ile karşılaşmamak istiyorsanız sizlere önereceğimiz siteyi kullanın!

Sitenasilkurulur.net

   Eğitim videosu bile bulabileceğiniz bu sitedeki bilgilendirmeleri aldığınız için herhangi bir ücretlendirmeye tabi tutulmazsınız. Bazıları bu noktada her zaman için bir şüphede oluyorlar. Ya ücret alınırsa diye; ancak http://www.sitenasilkurulur.net/ platformunun ne girişinde ne de çıkışında hiçbir şekilde ücretlendirmeye tabi tutulmayacaksınız!

   Bedava olduğu için de rahatlıkla eğitim videosu gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Uzun bir yazı içeriğinin olmasına rağmen bazı insanların okumaktan sıkıldığını göz önüne alan site yöneticileri böylesine bir eğitim videosu seçeneği de hazırlamayı uygun görmüşler. Sizler de bu seçeneği değerlendirebilirsiniz. Öğrenme tipiniz hangisine uygunsa onu tercih ederek kısa bir süre içerisinde ihtiyaç duyacağınız bilgiye ulaşabilirsiniz. Yukarıdaki bağlantılar üzerinden anında bağlantı gerçekleştirebilir ve bu kadar bahsettiğimiz online mecrayı kendi gözlerinizle görebilir; hem bu şekilde notunuzu kendi gözlemlerinizle verebilirsiniz!