Author Topic: OSGB nedir?  (Read 1349 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2680
    • View Profile
OSGB nedir?
« on: December 13, 2016, 07:36:32 PM »
OSGB nedir?

Bugünkü konumuz, OSGB üzerine olacaktır. Öncelikle OSGB nedir, bunu açıklayalım. OSGB adlı ibarenin uzun hali, ortak sağlık güvenlik birimi şeklindedir. OSGB (Ortak Sağlık Güvenlik Birimi) olarak hizmet sunmak demek, iş yerlerine iş sağlığı ve iş güvenliği gibi konularla alakalı destek vermek anlamına gelir. Ki Güvenç OSGB adlı firma, bir Ankara OSGB firması olarak müşterilerine bu hizmeti sunmaktadır.

Güvenç OSGB ile birlikte, iş yeriniz için gerek iş güvenliği gerekse de iş sağlığı hizmetleri satın alabileceksiniz. Ankara ve çevre illerde OSGB firması arayanlar, bundan sonra hiç tereddüt dahi etmeden Güvenç OSGB’ye başvurabilir.

Peki Güvenç İş Sağlığı ve İş Güvenliği Firması ile nasıl irtibat kurabilirim diye soracak olursanız, sizlere ben bu konuda Guvencosgb.com adlı web sitesini tavsiye ediyorum. Site üzerinden Güvenç İş Sağlığı ve İş Güvenliği Firması hakkında merak ettiğiniz bütün konuları bir arada görebileceksiniz. Güvenç OSGB’nin sahip olduğu yetki belgesi ve firmanın müşterilerine sunduğu her türlü OSGB hizmeti üzerine en ayrıntılı bilgiler, guvencosgb.com içerisinde ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

İş yerinizin çalışma şartlarında iyileştirmeye gitmek isterseniz, çalışanlarınızın çok daha güvenli ve çok daha sağlıklı bir ortamda işlerini yapmasını arzu ediyorsanız, siz de bundan sonra hiç vakit kaybetmeden Güvenç İş Sağlığı İş Güvenliği Müh. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti. ile iletişime geçiniz.

Site adı: http://guvencosgb.com