Author Topic: Çeşit çeşit whatsapp durumları  (Read 1303 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2682
    • View Profile
Çeşit çeşit whatsapp durumları
« on: January 24, 2017, 10:04:34 PM »
Çeşit çeşit whatsapp durumları


Whatsapp artık diğer tüm kişiselleştirilmiş sosyal platformlar ve bu platformlardaki profilleriniz gibi özelleştirmeye daha fazla önem vermeye başladı. Gün geçtikçe artan özelleştirme seçenekleri arasında kişiye ya da gruba özel kişiselleştirilmiş resimler ya da arka planlar kullanmak da mümkün. İçerisinde bulundurduğu emoji listesi de günden güne gelişen whatsapp da şüphesiz değiştirmek ya da yeni bir girdi girmek istediğinizde ne yapmanız gerektiğine bir türlü karar veremediğiniz ve sizi kararsız bırakan alan durum ifadeleri ile ilgili olan alandır.

Bu özelliklerin yanında bir de grup kurmak ve Whatsapp da kurduğunuz bu grubu da yine kendi hesabınızı özelleştiriyormuş gibi özelleştirmek Whatsapp’ın en eğlenceli yanlarından birisi. Grupta ya da sadece belirli bir arkadaşınızla konuşurken de profilinizde görünecek olan durum ifadesini de yine siteden Whatsapp durumları için önerilen yüzlerce öneriden birisini seçerek kullanabilirsiniz.

whatsapp kullanırken kurduğunuz grupların isimleri konusunda yardım alabileceğiniz bir site. Bu site üzerinden Whatsapp Grup İsimleri için güzel grup isimleri bulabilir, örneğin dini bir grup kurmuşsanız buna uygun bir grup ismini de Dini Whatsapp Grup İsimleri arasından kolaylıkla seçebilirsiniz.

İster grubunuz için bir isim ya da durum için söz öbeği bulmak için, isterseniz de kendi hesabınıza güzel bir durum ifadesi girmek için olsun mutlaka siteyi ziyaret edin ve karşınıza çıkacak seçeneklerden beğendiğiniz bir tanesini kolayca kendi durumunuza kopyalayın. Sıkıldığınız anda ise yine yeni bir durum ifadesi bulun ve istediğiniz zaman istediğiniz kadar değiştirin. Hem de her seferinde çok daha yeni ifadeler bulma imkânınız var. Sitede en beğenilen durum ifadeleri her ay düzenli olarak güncellendiğinden, çok fazla seçenek içinden istediğini bulmak için zaman kaybetmeden daha pratik bir şekilde popüler durum ifadelerini de deneyebilirsiniz.