Author Topic: Ali Ece - NTV Spor Canlı Yayın İzle  (Read 1291 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2682
    • View Profile
Ali Ece - NTV Spor Canlı Yayın İzle
« on: January 28, 2017, 02:41:22 PM »
Ali Ece - NTV Spor Canlı Yayın İzle




Ali Ece (d. 20 Ocak 1977, İstanbul), Türk müzisyen ve spor yorumcusu.
Okula başlayana kadar olan yaşamında o dönemdeki çoğu Türk insanı gibi sokakta güzel bir çocukluk geçirdi. 5 yaşında okula başladığında kekeme olmasıyla birlikte hayatı bir bakıma alt üst oldu; ilkokul ve ortaokul yılları bu yüzden pek iyi geçmedi. 1995 yılında Saint-Joseph Fransız Lisesi'ni bitirdi. Aynı yıl Galatasaray Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünü kazandı.
Üniversite yıllarında müzikle ilgilenmeye başladı. Birçok müzik grubu kurdu. 2000 yılında Galatasaray Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Anabilim dalında yükseklisans yaptı. Yapı Kredi Yayınları’nda editör olarak çalıştı. “Cogito”, “Sanat Dünyamız”, “F dergi” ve daha birçok dergide yazıları yayınlandı. Bir süre çevirmenlik yaptı. “Ayın En Güzel Hali” ve “12 Azize’ye 12 Ağıt” adlarında yazdığı iki romanı yayınlanmıştır. “Dinar Bandosu” grubunda gitar, org ve bas çalmıştır. Halen müzikle ilgilenmektedir ve tek başına solo çalışmalar yapmaktadır.
“Sky Türk” kanalında dört kişi “Total Futbol” programını yaptılar ve bir süre “Four Four Two” dergisinde çalışmıştır. Bunun dışında Lig Tv‘de Haşmet Babaoğlu ve Mehmet Ayan ile beraber bir futbol programı yapmışlardır.
Daha sonra 3.5 yıl kadar TRT Spor kanalında programlar yaptıktan sonra 2014-2015 sezonu için NTVSpor‘a transfer oldu. 2016 yılında NTVSpor'dan ayrılmıştır.Kendisi gibi NTVSpor bünyesinden ayrılan Irmak Kazuk ile birlikte “Açık Tribün” isimli radyo programını sunmaktadır. Evlidir, bir çocuğu vardır.
Son kitabı Ayak Oyunlarından Akıl Oyunlarına Futbol, Nisan 2016'da Profil Yayınlarından çıkmıştır.

Kaynak Bağlantılar:
http://www.aliece.com/
https://www.facebook.com/aliececom
https://twitter.com/aliececom
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ali_Ece
http://www.ntvspor.net/yazar/ali-ece
http://www.ntvspor.net/
http://ntvsporizle.online/