Author Topic: Ruhsatlı sıfır silahlar Silahdiyari.com adresinde!  (Read 1253 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2683
    • View Profile
Ruhsatlı sıfır silahlar Silahdiyari.com adresinde!
« on: February 05, 2017, 04:42:03 PM »
Ruhsatlı sıfır silahlar Silahdiyari.com adresinde!

Güven, insanoğlunun kendini rahat hissetmesi adına yaratılışından beri dört elle sarıldığı ana duygusunu oluşturur; bu bakımdan karanlığa ilerleyen kişi elindeki feneri arkada tutarak, uçurumdan düşmek üzere olan birey etrafta birilerinin olduğunu varsayıp bağırarak hareket eder. Güven, insanın ilkel yaşam formunda kendisini etraftaki yırtıcılardan korumak adına mağaralara hapsetmesi; daha sonra gelişen teknoloji nedeniyle düşman veya kötü niyetli kişilerden sakınmak için silah kullanması üzerine farklı uygulamalar ile binlerce kez tekrarlanır. Günümüz dünyasında bireyin kendisini güvende hissetmesi için ruhsatlı tabanca kullanması, tabancasıyla hareket etmesi, yaptığı işte belindeki silahı emniyet kilidi olarak görmesi gayet normal karşılanır ve yasalarca hak kabul edilir; fakat yasaların hak kabul ettiği durum, ruhsatla taşınan silahları ifade eder. Ruhsatsız taşınan tabancalar, anayasal düzeyde suç teşkil ederek kişinin bulaşacağı fiili duruma göre cezalandırılması; muhtemelse cezasını çekip topluma geri dönmesi gerekir.


Silahlar Hakkında Ne Kadar Bilgimiz Var?

Silahlar hakkında ne kadar bildiğimizin olduğunu, şanlı tarihimize bakıp karşılaştırdığımız zaman büyük bir hayal kırıklığına uğruyoruz; zira geçmişinde dünyaya birkaç kere nizam vermiş yüce bir ırka, millete mensup biz Türkler, maalesef bireysel makine kullanımı, bilgisi yönünden oldukça zayıfız. Dünya devletlerine bakıldığında başta Amerika olmak üzere Çin, Japonya, Güney Kore, Rusya gibi ülkelerin ciddi manada devlet tarafından silahlandırıldığını; bu tip ülkelerde tabanca kullanmanın bizim ülkemizdeki yasalara göre çok daha kolay olduğunu görüyoruz. Mevcut vaziyetin yarattığı otomatik etki, ülkemiz insanın şanlı tarihinden gittikçe uzaklaşmasına, öz benliğini oluşturan kimi maddelere yabancı kalmasına yol açıp, milli şuuru zedeler.
Ülkemiz vatandaşlarının ruhsatlı sıfır silahlar hususunda bilgi alacağı genel merkezler arasında bulunan Silah Diyarı web sitesi, aynı zamanda hem sıfır hem de ikinci el tabanca satışlarını gerçekleştirir; hatta web site üzerinde tüfek, uzun namlulu silahlar, hayalet lakaplı tabancalar da yer alır.


Bakım ve Fiyatlandırma

İkinci el silah fiyatları, muadili olan sıfır ürünlere göre çok daha düşük olduğundan dolayı tabanca satın alma adına bütçesi dar olan bireyler tarafından tercih edilebilir; fakat ikinci el silahların tercih edileceği adres, doğru belirlenmezse muhtemel sorunların yaşanmasını sürpriz kabul edemeyiz.

•   İkinci el silahları satın almadan önce kontrol ediniz,
•   İkinci el silahlardaki ruhsat, tabanca ve kullanım belgelerini orijinal olup olmadıkları hususunda inceleyiniz,
•   İkinci el silahları sıfır olan eşdeğer ürünleriyle hem fonksiyon hem de fiyat yönünden karşılaştırarak sizin için en uygun sonuca varmaya çalışınız,
•   İkinci el silahları satın almak için Silah Diyarı web sitesini ziyaret ederek, doğru bir adım atınız.

İkinci el silahların yanında silahlara dair her türlü malzemenin bulunduğu web site, içeriğinde yer alan makaleler ile birlikte tabancalar hakkında bilgi kazanmanızı; hangi silahı kullanmanız gerektiğini, nasıl taşıyıcı ruhsat alacağınızı size öğretir.

www.silahdiyari.com